HVORDAN BETALER JEG!
Privat kunder

Du kan betale her på hjemmesiden med dankort, eller betale ved levering med mobilpay ved betaling ved levering opkræver vi 49 kr i service gebyr.

EAN-Nummer (Virksomheder)
Hos SD-Festudlejning er vi godkendt til at handle med den offentlig sektor, vi modtager jeres EAN nummer ved levering. ved EAN-Service opkræver vi 39 kr.

Virksomheder
Er du virksomhed og handler hos SD-Festudlejning sender en faktura efter udlejning, hvor i har 5 dage til at betale fakturaen.

Fortrydelsesret

En lejeaftale er bindende, dog har du altid 14 dages fortrydelsesret. Denne bortfalder dog i tilfælde

hvor bestilling afgives under 14 dage før leje start. ønsker du at afbestille din ordre betaler du 50% leje

Gratis Levering & Afhentning!

SD-Festudlejning tilbyder gratis levering til fire udvalget byer.

Århus – Herning – Viborg – Silkeborg

Levering er fredag mellem 09:00 – 14:00

Vi afhenter udstyret mandag mellem 09:00 – 14:00

SD-Festudlejning lever kun udstyr til hoved døren. ønsker du vi skal løfte udstyr op at trapper m.m. kommer der ekstra omkostninger på. f.eks levering på 1 sal. 350,- 2 sal 500,- 3 sal 675,- (Forbehold for at vi kan nægte levering med trapper)

Ved Levering af udstyr skal kunden stille med en mand som kan hjælpe med at løfte ved f.eks. leje af (Softice – Slushice 3 beh – stole – bord – Hoppeborg

Levering uden for normal køre tid
Ønsker du levering F.eks. lørdag koster det altid 350 kr. for levering. ønsker du levering efter kl 16:00 Fredag er prisen 350 kr.

Forsent aflevering og SD-Festudlejning køre forgæves

Vi opkræver som udgangspunkt altid minimum 50 % ekstra hvis leje perioden ikke bliver overholdt dette glæder også ved SD-Festudlejning kommer om mandag og ikke kan få udstyr med hjem. koster det 50 % i ekstra leje. Husk vi har også andre kunder på vejen som venter på os.

Forsikring af udstyr m.m.

Du og dine gæster er typisk personligt forsikret så det er sjældent og tegne ekstra forsikring, dog kan du altid spørger dit forsikring selvskab for mere info hvordan du er forsikret. under hele leje perioden hæfter du for det lejet at det virker som det gjorde ved modtagelse. vi tester altid vores udstyr før udlejning

Jeg ønsker at leje hos jer, men bor ikke de fire byer i tilbyder gratis levering

Hos SD-Festudlejning tilbyder vi levering til hele Jylland, når du ligger den ønske vare eller varer i kurven kan du beregne en fragt pris på levering. (Alle priser er inkl levering & afhentning)

Du har også mulighed for at afhente din ordre selv, på vores lager i Viborg